Červenec 2014



Nečekané dědictvý

27. července 2014 v 20:50 | Brittany11 |  Německé filmy a seriály
poster
originální název Die Geerbte Familie
Drama / Romantický
Německo, 2011, 87 min

Režie: Christine Kabisch
Hrají: Denise Zich, Hendrik Duryn, Günther Schramm, Gerlinde Locker, Anna Bertheau, Eleonore Weisgerber, Hanna Höppner, Nico Liersch


Christian Oliver

27. července 2014 v 8:00 | Barus |  Christian Oliver
Christian Oliver (* 3. březen 1972 v Celle, Dolní Sasko, Německo) je německý herec.

Život

Christian Oliver se narodil 3. března 1972 v Celle v Německu. Vyrůstal však ve Frankfurtu nad Mohanem, kde vystudoval Freiherr-vom-Stein-Schule. Po maturitě odjel studovat herectví do Los Angeles. Studoval u Susan Batson, Leslie Kahn, Dennise Kellyho, Katlin Adams a Anthonyho Absona. Ve Frankfurtu nad Mohanem se účastnil přednášek u Roberta Eastona, Jessiky Drake a Boba Croffa.
Známým se stal rolí v seriálu německé televize RTL - Kobra 11, v roli komisaře Jana Richtera. V tomto seriálu vystupuje v 7. a 8. sérii spolu s Erdoganem Atalayem (Semir Gerkhan).
V roce 2008 si zahrál ve válečném dramatu Valkýra.
Hraje také v divadle. Na jevišti stanul poprvé v 16 letech, dostal roli ve Frankfurtském komorním divadle v klasickém představení Candide.
V současné je majitelem oděvnického podniku.
Vede výrobní společnost Chabofilms.
Americký magazín People ho jmenoval jedním z "50 nejkrásnějších kluků ve vesmíru" ("50 most beautiful guys in the universe").
Mluví německy (mateřský jazyk), anglicky (plynně) a francouzsky (plynně).
Měří 176 cm, má hnědé vlasy a hnědé oči.
Nejraději má adrenalinové sporty jako potápění, sky-diving, snowboarding, surfing a jízdu na skateboardu. Rád cestuje a poznává nová místa a lidi. Navštívil například Afriku,Tahiti nebo Indii. Má pestrou paletu zájmů a koníčků - maluje, fotografuje, vaří, poslouchá hudbu, hraje na bicí a jezdí na koni. Rád hraje fotbal, plachtí a trénuje box, kickbox a různá jiná bojová umění.
Žije střídavě v Německu a v Los Angeles.
Jeho rodiče žijí ve Frankfurtu nad Mohanem. Má sestru, která má syna.
Jeho manželka je redaktorka vip.de Jessica Mazur. V červnu 2011 se jim narodila dcera Madita Maia.

Filmografie

  • 1994-1995: Star Club L.A.
  • 1994-1995: Konečně zazvonilo, nová třída (Saved by the Bell: The New Class)
  • 1995: Dívčí klub (Angriff der Schnullerbrigade)
  • 1997: First Love - Die große Liebe
  • 1997: Rosamunde Pilcher: Dvě sestry (Rosamunde Pilcher: Zwei Schwestern)
  • 1997: Eat Your Heart Out
  • 1998: Cesta do neznáma (Sliders - Das Tor in eine fremde Dimension (epizoda: Net Worth))
  • 1999: American Shrimps
  • 1999: V.I.P. - Die Bodyguards (epizoda: Thunder Val)
  • 1999: Bomby po Berlínem (Götterdämmerung - Morgen stirbt Berlin)
  • 1999: Romantic Fighter
  • 2001: Undressed - Wer mit wem?
  • 2001: Past (Kept)
  • 2001: Deadly Blaze - Heißer als die Hölle
  • 2001: Schlaf mit meinem Mann
  • 2001: Peklo ve městě (Ablaze)
  • 2002: Záře lesa (A Light in the Forest)
  • 2002-2003: Kobra 11
  • 2004: Omrzlina (Frostbite)
  • 2005: Subject Two
  • 2005: Návrat na výsluní (The Comeback)
  • 2006: Berlínské spiknutí (The Good German)
  • 2007: George Gently
  • 2008: Speed Racer
  • 2008: Watercolors
  • 2008: George Gently - Der Unbestechliche (epizoda: Bomber's Moon)
  • 2008: Immer Wirbel um Marie
  • 2008: Valkýra
  • 2009: Ready or Not
  • 2009: Ein Haus zum Träumen
  • 2009: Tribute
  • 2009: Acholiland
  • 2010: Případ pro dva (Ein Fall für zwei (epizoda: Tödliche Story))
  • 2010: Doktor z hor (Der Bergdoktor (epizoda: Kein Zurück))
  • 2011: House of Good and Evil
  • 2011: Tři mušketýři (Die drei Musketiere)
  • 2012: SOKO Stuttgart (epizoda: Ausgekocht)
  • 2012: Blow Me

Dabing

  • 2004: Law & Order - Justice Is Served
  • 2000: Medal of Honor: Underground
  • 2010: Die Siedler 7

Divadlo

  • 1988: Frankfurtské komorní divadlo
  • Klasické představení Candide
  • 2004: Die Geschichte vom Soldaten | Justus Frantz Festival Bernhard Böthel
  • 2006: Die Entführung aus dem Serail | Chicago Opera Theatre Justin Way

Produkce

  • 2006: Subject Two
  • 2009: Ready or Not
  • 2009: Ready for Hangover
  • 2012: House of Good and Evil

Scénář

  • 2009: Ready for Hangover
  • 2009: Ready or Not

Xindl X - V blbým věku

26. července 2014 v 20:28 | Brittany11 |  My favourite songs
Poslední dobou tuhle písničku poslouchám čím dál víc.... znám jí skoro úplně celou! :D


Překvapení pro Barus

24. července 2014 v 12:10 | Brittany11 |  Ostatní
Udělala jsem takový mix obrázků pro Barus. A protože má ráda všechny postavy, tak je tu má :)

Design 15.

24. července 2014 v 12:08 | Barus |  Designy
Ahoj, udělala jsem první design, pod kterým jsem podepsaná. Už jenom noufám, aby se Vám desínek líbil! :D Je poněklud velký, proto jsem si stránku zmenšila a jako pokaždé jsem design vystřihla a daty je!

O mě... Barus

24. července 2014 v 10:58 | Barus |  O mě
Jmenuji se Barbora Vintrová, ale zde jsem jenom a prostě Barus :) Narodila jsem se v Praze v roce 2001.

Kariéra...
Zatím nic, ale chtěla bych být jednou herečkou :D Proto budu chodit na dramaťák. Jinak jsem zatím školačka a čeká mě osmá třída!

Jazyky...
angličtina (velmi dobrá, ale zatím nevím vše....), němčina (začátečník), chorvatština (velmi dobrá úroveň), budu se ještě učit španělštinu a snad mě někdy Brita naučí i mojí vysněnou francouzštinu ;)

Zábava...
Ráda pomáhám Britě s blogem, a teď jsem spolumajitelka, jupííí :) Jinak ráda čtu, ikdyž né tak moc, ale spíš čtu Britiny povídky a chodím do fóra AFC.cz, kde si čtu také povídky :) Ráda koukám na Kobru a na starší díly Ordinace v růžové zahradě a také i na ty nové :D

Sport...
Jízda na kolečkových bruslích a na zimních. Jezdím na kole a hraju s Britou někdy tenis. Plavu nejraději v moři, když někam jedu.... např. do Chorvatska. Tančím Hip-Hop, ale budu chodit na Latinu. Hraju ráda fotbal a vybíjenou... u nás ve škole zabíjenou :D Také přehazku... to je asi vše :D Jo ještě byhc zapoměla... gaučing, nej sport, teda u mě.

Hudba a písně...
Pittbul, Katy Perry, Shakira, One Republick, PSY, Rihanna, Yvonne Catterfeld, Helene Fischer, Tom Beck, Mark Keller, Xind X, The wandet, Selena Gomez, Christina Aguilera, Iyaz, Mohomby, Adele, Avicii, Avril Lavigne, Aqua babes, Birdy, Cascada, David Guetta, Sia, Evanescence, Flo-rida, Imagien dragons, DJ Fresch, DJ Antonie, Jennifer Lopez, Jason Mraz, Kat deLuna, Martin Garrix, Robie Williams, Pharel Williams, Ed Sheeran, ...

Zatím vše, díky :) Jo, jinak jsem trošku bzzzz... na smajlíky XDDD

Nová spolumajitelka

24. července 2014 v 10:33 | Brittany11 |  Důležité
Tak... je den, který by se mohl zapsat do dějit tohoto blogísku. Ode dneška je tu nová spolumajitelka Barus. Často mi komentovala články, a jsem ráda že kladně. Bude se tu podepisovat Barus. A bude mi tu pomáhat. Vlastně už dávno mi pomáhala. Dělala mi věčinu designů atd... co souvysí s grafikou. Je to moje sestřenka a tady máte naní pár kontaktů, které se brzy objeví i v menu.
jméno- Barbora Vintrová (Baruš :)
FB- Baruš Vintrová
E-mail- barbora.vintrova@seznam.cz
tel.- když si napíšete

Co se týče ještě těch designů, musela jsem se tam podepisovat já, poněvadž mě k tomu ''donutila'' Baruš :)
No... ať se Vám sní dobře bloguje! :D

Brittany11